Beterbiev nem aggódik amiatt, hogy Usyk tanácsokat ad Yarde-nak

Artur Beterbiev közömbös választ adott, amikor arról kérdezték, hogy egykori amatőr riválisa adott-e néhány tanácsot közelgő ellenfelének, Anthony Yarde-nak a január 28-án a Wembley OVO Arénában megrendezésre kerülő félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés előtt.

A brit kihívó Yarde decemberben a Tottenham Hotspur Stadionban ült az egyesített nehézsúlyú bajnok Usyk mellett, miközben Tyson Fury legyőzte Derek Chisorát. Yarde azt állította, hogy az ukrán adott neki néhány tippet, hogy miként vegye fel a harcot a félelmetes kanadai származású orosz ellen.

Beterbiev a 2011-es világbajnokságon és a 2012-es londoni olimpián is Usykkal szemben maradt alul.

„Nem tudom. Ha ez segít neki, akkor hajrá. Mit tud Usyk adni neki?” – mondta nevetve a 37 éves Beterbiev, amikor arról kérdezték, hogy Usyk néhány bölcsesség gyöngyszeme segíthet-e Yarde-nak abban, hogy megszerezze tőle a WBC, a WBO és az IBF világbajnoki öveket.

Felvetődött, hogy Usyk átadhatná az ellene vívott mérkőzésekből származó tapasztalatait.

„És?” – mondta a még mindig mosolygó Beterbiev, aki egy kicsit közlékenyebb volt, amikor arról volt szó, hogy Canelo Alvarez, amikor félnehézsúlyba lépett, miért döntött úgy, hogy Dmitrii Bivol ellen küzd meg egy világbajnoki övért.

„Mit gondolsz, miért? Ezt Canelótól kell megkérdezned, nem tőlem. Hogyan válaszolhatnék erre? Ha ellenem akarna harcolni, akkor vállalnám, de nem álmodozom erről a meccsről.”

Az Artur Beterbiev – Anthony Yarde mérkőzés a WBC, WBO és IBF félnehézsúlyú világbajnoki címekért január 28-án kerül megrendezésre a Wembley OVO Arénában.

Borítókép: Zac Goodwin/PA Images a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ