Beterbiev trénere szerint jöhet Joe Smith Jr.

Artur Beterbiev ugyanazon az oldalon van, mint Joe Smith Jr.

Beterbiev, a WBC/IBF félnehézsúlyú oroszországi címvédője éppúgy szeretné egységesíteni a öveket a divízióban, mint Smith, a WBO félnehézsúlyú címvédője a New York-i Masticból, Marc Ramsay, Beterbiev trénere szerint.

Smithnek mostanáig nem ez volt a benyomása. A 32 éves Smith a közelmúltban megvédte címét Steve Geffrard ellen. Smith a kilencedik menetben állította meg Geffardot. Smith azt mondta a BoxingScene.com-nak, hogy korábban „több szerződést is aláírt” a Beterbiev elleni küzdelemre, de az orosz „kétszer-háromszor már kihátrált a harcból”. Smith társpromoterje, Joe DeGuardia azt mondta, hogy nem fognak örökké arra várni, hogy Beterbiev döntsön.

Ramsay megdöbbent Simth csapatának állításain.

„Nagyon vicces, hogy egyesek igaza nem ugyanaz, mint másoké. Csak egy hívást kaptunk a Top Ranktól, amelyben érdeklődtünk a Joe Smith-szel vívott harc iránt az MSG-nél, és azt mondtuk nekik, hogy készek vagyunk meghallgatni az ajánlatot. Ezt követően soha nem kerestek meg minket ezzel kapcsolatban. Nem is volt lehetőségünk a pénzről beszélni. Egy hónappal később a [Top Rank] megkeresett minket, hogy közölje velünk, hogy meg kell védenünk címünket a WBC kötelező kihívója, Marcus Browne ellen, amit meg is tettünk. Nemrég volt néhány megbeszélésünk a Smith elleni küzdelem témájában, és ha az ajánlat feltételei elfogadhatóak, akkor a válaszunk igen lesz. Artur soha nem hátrál meg a kihívás elől. Jelenleg ez csak tárgyalás kérdése.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ