Joshua: Ne hallgass hazugságokat! Csak abban higgy, amit én mondok

A félreállássáról szóló pletykák arra késztették Anthony Joshuát, hogy megszólaljon és cáfolja ezen állításokat.

Az angol Joshua reagált a The Telegraph jelentésére, amely szerint a korábbi egyesített nehézsúlyú bajnok elfogad egy 15 millió fontos ajánlatot és felreáll, amely lehetővé teszi, hogy a jelenlegi WBA/IBF/WBO/IBO nehézsúlyú bajnok, Oleksandr Usyk megküzdjön a vitathatatlan címért a WBC bajnokkal, Tyson Furyval.

Ebből nem igaz semmi.

„Hallom, hogy AJ 15 millió fontot fog elfogadni, hogy félreálljon. Nem írtam alá semmit, nincs semmi ilyen szerződés. Szóval a jelenlegi állás szerint ne hallgass marhaságokat, amíg én nem szólalok fel velem kapcsolatban. Én irányítom a sorsomat, én hozom meg a döntéseimet. Okos egyéniség vagyok, és minden lépésnél megfontolt döntéseket hozok.” – nyilatkozta Joshua egy rövid videóban, amelyet a Snapchat csatornáján tett közzé.

Eközben a Matchroom Boxing és a K2 Promotions-Ukraine – Usyk promótere – továbbra is azon dolgozik, hogy meglegyen a Usyk-Joshua 2 időpontja. A Sky Sports arról számolt be, hogy Joshua a tervek szerint kedden leül csapatával, hogy megvitassák a lehetőségeket.

„Tudod, mi a rossz ezekben az interjúkban, amiket látok? Látom ezeket, amelyek engem idéznek, és azt gondolom közben, hogy nem is adtam interjút. Ne hallgass más forrásból származó baromságokra. Ha én mondok nektek valamit, akkor tudod, hogy az az igazság.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ