Bisping: A harcosok csak magukat hibáztathatják, ha McGregor címmérkőzést kap

Conor McGregor azt állította, hogy esélyt fog hamarosan kapni arra, hogy megszerezze a UFC könnyűsúlyú bajnoki címét, függetlenül attól, hogy ki ül a trónon.

Michael Bisping szerint ez akár meg is történhet, annak ellenére is, hogy a „Notorius” zsinórban két vereséget is elszenvedett, és két év alatt csak egy meccset nyert meg, Donald Cerrone ellen. Hiába a vereségek és az inaktivitás, McGregornak óriási hírneve van, és a UFC legnagyobb húzóereje, ami még mindig nagy üzletet jelent a UFC számára. Ha címmérkőzést kap, az csakis a többi harcos hibája.

„Sok top harcos azt mondja majd, hogy itt mi a franc történik? Miért ugorja át a sort Conor McGregor? Nos, a nézettség, az emberek kiért fizetnek szívesebben? Látni akarjuk a jó küzdelmeket, és azokat a UFC szállítja. De ha az emberek még mindig inkább Conor McGregort néznék meg egy címmérkőzésen, akkor ne őt, vagy Dana White-ot hibáztassátok, hanem saját magatokat” – mondta Bisping YouTube-csatornáján.

McGregor még mindig a felépülésésn dolgozik, miután brutális lábtörést szenvedett Dustin Poirier ellen. A szókimondó ír azt mondta, hogy valamikor az év közepén szeretne visszatérni, ha minden a tervek szerint alakul. A jelenlegi állás szerint Justin Gaethje készen áll arra, hogy megküzdjön Charles Oliveira ellen a bajnoki címért, amelyet „Do Bronx” megvédett a fent említett Dustin Poirier ellen a múlt hónapban. Ezt követően sokan úgy gondolják, hogy az Islam Makhachev és Beneil Dariush győztese – akik 2022. február 26-án ütköznek majd meg – lesz a következő, aki megkaphatja az esélyt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ