Sean O’Malley: Lehet, hogy nem harcolok egy darabig

Jelenleg a ranglista 12. helyén álló UFC harcos, Sean O’Malley még mindig lábadozik hüvelykujj-sérüléséből, amelyet a decemberi UFC 269-en szenvedett el, Raulian Paiva ellen.

„Nem tudok harcolni március 5-én, túl korai. És nem hiszem, hogy áprilisban, májusban lesz Vegas-kártyájuk. Lehet, hogy egy darabig nem harcolok. Ha júniusig vagy júliusig nem harcolok, az csak időt ad arra, hogy jobb legyek és fejlődjek. A küzdelmem óta nem tudtam edzeni. A verekedés óta kibaszottul fáj a hüvelykujjam, eltört. Nem tudtam edzeni, így a küzdelem óta eddig nem fejlődtem semmit. Hamarosan leveszem a gipszet, így lesz pár hónapom, hogy felkészüljek” – mondta O’Malley hivatalos podcastjában.

A UFC elnöke, Dana White nemrégiben úgy fogalmazott, hogy nagy dolgok, többek között több pénz és keményebb harcok várnak majd „Sugarra”, amikor visszatér.

„Nem nagyon aggódom emiatt, ideális esetben három meccset vívok egy év alatt. Nem tudom, hogy ez több pénz, vagy… De csak szeretnék visszamenni az edzőterembe és fejlődni. Tehát lehet, csak két ellenfelem lesz, vagy egy, meglátjuk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ