Bo Nickal - UFC / Instagram

Bo Nickal elárulta, mit mondott Dana White közvetlenül a UFC 300 győzelem után

A UFC vezérigazgatója, Dana White megállította Bo Nickalt, amikor kilépett a ketrecből a UFC 300-on, hogy beszélgessenek.

Nickal, aki csalódott volt a teljesítménye miatt, miután a nyitómeccs második menetében legyőzte Cody Brundage-t, úgy tűnt, hogy figyelmesen hallgatja, ahogy White beszélt hozzá.

De mit is mondott pontosan White Nickalnak abban a pillanatban? Úgy tűnik, a White által elmondott szavak segítettek Nickalnak javítani a hangulatán.

„Csak annyit mondott, hogy nagyszerű munkát végeztem, emeljem fel a fejem, folytassam, amit csinálok, és hatalmas sztár leszek. Azt hiszem, ha valaki tudja, mit hoz a jövő, az ő. Mindenkinél jobban előrelendítette ezt a sportágat. Nagyon király volt tőle, hogy ezt tette. Számomra ez sokat elmond róla, nem csak, mint promóterről, hanem mint emberről is. Mert őszinte leszek, egy kicsit magam alatt voltam a meccs után. Azt gondoltam: „Ember, azt hittem, hogy ezeket a srácokat le fogom győzni, és soha nem érnek hozzám. De volt egy kis ellenszegülés, és ezért azt hiszem, jó volt hallani tőle egy kis megnyugtatást abban a pillanatban. Ettől még jobban megkedveltem őt” – mondta Nickal a riportereknek.

Nickal Brundage elleni győzelme mindössze a harmadik volt a UFC-s pályafutása során. Ez volt az első alkalom a karrierje során, amikor a második menetig jutott, de így is idő előtt végzett, ahogy eddig az összes profi meccsén. Nickal reméli, hogy a következő kihíváskor egy fokkal feljebb léphet, hiszen a UFC ranglistáján szereplő Anthony Hernandezt hívta ki.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ