Arman Tsarukyan and Charles Oliveira UFC / Instagram

Charles Oliveira ígéri, hogy visszavág a UFC 300 vereségért: „Erősebben fogok visszatérni”

Charles Oliveira elismeri, hogy a hétvégi vereség fájdalmas volt, de készen áll a továbblépésre. A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok szoros, megosztott döntéssel veszített Arman Tsarukyan ellen a történelmi UFC 300 eseményen.

Közel járt ahhoz, hogy Tsarukyant néhány submission próbálkozással befejezze, de a végén egyszerűen nem tudta elvégezni a feladatot.

Oliveira nem hajlandó feladni a címmérkőzésről szóló álmait, és azt ígéri, hogy visszavág a vereségért.

„Helló, családom! Szeretnék megköszönni mindenkinek mindent teljes szívemből. Nem minden nap lesz a dicsőség napja. Kemény küzdelem volt. Megvolt a lehetőségünk, hogy legyőzzük vagy akár kiüssük, de nem találtam a megoldást. Kaptam néhány öltést a szemem fölött, kicsit bedagadt, de jól vagyok. Már sírtam is. Ez a játék része. Most már továbblépek. Hazatérek, a családommal leszek, és újra elkezdek edzeni. Remélem, hogy továbbra is szurkolni fogtok nekem, mert minden, amin most keresztülmegyek az életben, csodálatos. Köszönöm, köszönöm, köszönöm a szívem legmélyéről. Amit megígérhetek, az az, hogy erősebben fogok visszatérni. Ez a játék, nem sok mindent lehet tenni. Volt egy csodálatos edzőtáborom, súlycsökkentésem a héten, de ennyi. A mai nap nem volt az a nap. Nem így kellett volna lennie. Köszönöm. Jól vagyok, és erősebben fogok visszatérni.”

A vereséggel Oliveira most 1-1-re áll azóta, hogy 2022 októberében elvesztette a UFC könnyűsúlyú bajnoki címét Islam Makhachev ellen. A UFC 300 előtt Oliveira megállította Dariush-t első menetes TKO-val. Oliveirának tavaly októberben kellett volna megküzdenie Makhachevvel az övért, de megsérült, és helyére Alexander Volkanovski lépett, akit Makhachev legyőzött.

Borítókép: UFC / Instagram

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ