UFC 290: Bo Nickal v Woodburn
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 08: Bo Nickal talks with Joe Rogan after his middleweight fight during the UFC 290 event at T-Mobile Arena on July 08, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Bo Nickal reagál Khamzat Chimaev kritikájára

Bo Nickal a saját maga legnagyobb kritikusa volt a UFC 300-on, de ez nem akadályozta meg egyik legveszélyesebb kollégáját abban, hogy rászóljon.

Nickal egy fullasztó teljesítményt nyújtva dominált Cody Brundage felett, ezzel nyitotta a UFC 300 főkártyáját. Az országos bajnok főiskolai birkózó karrierje során először élt át néhány ütésváltást, de végül veretlen maradt azzal, hogy a második menetben legyőzte Brundage-t. Közvetlenül a leállítást követően Nickal a két hüvelykujját lefelé mutatta, és Joe Rogannal beszélgetve kifejezte csalódottságát a teljesítménye miatt.

Khamzat Chimaev, aki júniusban Robert Whittaker ellen fog harcolni az első számú kihívó pozícióért, némi kritikával illette Nickal győzelmét.

„Ez a birkózás nagy bullsh*t volt” – tweetelte Chimaev Nickal győzelme után.

Nickalt megkérdezték Chimaev megjegyzéséről, és nyugodtan fogadta azt, miközben egy korai előrejelzést adott arról, hogy milyen lenne egy jövőbeli küzdelem a veretlen “Borz” ellen.

„Ez a fickó őrült, ember” – nevetett Nickal. “Nyilvánvalóan, ahogy mondtam, én sem vagyok elégedett azzal, ahogyan teljesítettem. Könnyű kritikusnak lenni velem szemben, egy olyan sráccal, akinek kevesebb tapasztalata van, de a nap végén befejezem a meccseim, ez a srác pontozásokkal nyer. Ő kifullad a menet végén, én pedig növelem a különbséget. Ha valaha is megküzdünk, akkor biztos vagyok benne, hogy keményen kezd, de valószínűleg megnyerem az első, második és harmadik menetet is, és növelem a különbséget.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ