Deiveson Figueiredo UFC Fight Night: Dariush v Tsarukyan
AUSTIN, TEXAS - DECEMBER 02: Deiveson Figueiredo of Brazil poses for a portrait backstage during the UFC Fight Night event at Moody Center on December 02, 2023 in Austin, Texas. (Photo by Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images)

Figueiredo: „Megérdemlem, hogy legközelebb a bajnoki címért harcoljak”

Deiveson Figueiredo úgy gondolja, hogy eleget tett ahhoz, hogy kiérdemeljen egy címmérkőzést.

Figueiredo megszerezte második győzelmét harmatsúlyban, amikor a UFC 300-on legyőzte a korábbi bajnok Cody Garbrandtot.

Az egykori légysúlyú bajnok azt mondja, hogy új súlycsoportjában még többet várhatunk tőle.

„Ez egy hihetetlen este volt. Egy nagyon nagy nevű fickó, Cody Garbrandt ellen sikerült nyernem, aki egy kemény fickó. Ez csak azt mutatja, hogy milyen lesz a karrierem új fejezete.”

Petr Yant javasolták Figueiredo lehetséges következő ellenfeleként, de ő elutasította ezt az ötletet. A brazil csak a bajnoki övet tartja szem előtt.

„A másik divízióban korábbi bajnok vagyok. Ebben a divízióban feljövök és győzök, és a bajnoki címért akarok menni. A (Brandon) Moreno elleni (légsúlyú bajnoki) mérkőzésen szerintem volt egy hiba, ezért úgy gondolom, hogy megérdemlem, hogy legközelebb a bajnoki címért harcoljak.”

Figueiredo készen áll arra, hogy bármilyen lehetőségre beugorjon. A harmatsúlyú bajnok Sean O’Malley várhatóan Merab Dvalishvili ellen lép legközelebb ketrecbe, Figueiredo pedig bármelyikükkel szívesen megmérkőzne legközelebb.

“Készen állok, újra harcolni akarok, legyen az Sean O’Malley vagy Merab. Jöhet bárki. Bárhogy is dönt Dana, benne vagyok.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ