Boráros Gábort mentő vitte el a vereség után, Komuenha elárulta, hogy sérült volt

Boráros Gábor nagyjából egész MMA karrierje alatt arról volt híres, hogy hatalmas tehetség, aki nagyon gyorsan megtanul bármit, amit mutatnak neki, de arról is, hogy közel sem edz annyit, amennyit kellene.

Az OKTAGON Challenge című valóságshow első évadának győztese azonban az RFA debütálása előtt megígérte, hogy jól felkészül, és olyan erős lesz, mint egy ló. Ez talán meg is volt neki, de csak a küzdelem legelején. A szlovák edzők sokszor beszéltek arról, hogy ha Boráros úgy edzene, mint mindenki más, akkor ő lenne az egyik legjobb harcos a szcénában.

Boráros furcsán fókuszálatlannak és magába roskadtnak tűnt, amikor belépett a ketrecbe, és ez meg is látszott a küzdelem során. Az első menet elején ugyan nyomást gyakorolt az ellenfelére, de Komuenha ezt átvészelte, és inkább visszavágott. Látszott Gáboron, hogy minden másodperccel egyre több erőt veszít.

Így a második menetre nagyon fáradtan érkezett, de végül egy domináns pozícióba került a földön. Ezt azonban nem tudta kihasználni, sőt, Komuenha végül megfordította a pozíciót, és addig ütötte gábort, míg a bíró le nem állította a meccset. Nem volt egy kivégzés, de Boráros még mindig a földön feküdt, amikor Frederico elmondta a mérkőzés utáni beszédét és elhagyta a ketrecet. Ennyire kimerült volt Boráros. Nem hiszem, hogy így képzelte el az RFA debütálását.

„Gábort mentő vitte el, majd holnap kiderül, hogy mi lesz” – erősítette meg a meccs után Boris Marhansky promóter az RFA-nak, aki szerint Boráros állapota annyira súlyos volt, hogy kórházba kellett mennie.

Abból ítélve, ahogy Boráros kinézett a meccs után, valószínűleg extrém kimerültségről lehetett szó. Úgy tűnik azonban, hogy mégsem olyan komoly a baj, hiszen Gábor a jelek szerint már otthon van. Bár nem kommentálta a vereséget, az IG-profilján megosztott két történetet a gyerekeirők, így úgy tűnik, otthon van a családjával.

Meglátjuk tehát, hogy Gábor hogyan reagál a vereségére, és ami még fontosabb, a teljesítményére. A külföldi sajtó úgy fogalmaz vele kapcsolatban, hogy évek óta nem láttuk ilyen rosszul harcolni, mint az RFA debütálásán, ahol TKO vereséget szenvedett, miután nem használta ki a domináns pozícióját, mert nem volt elég ereje ahhoz, hogy befejezze az ellenfelét.

Ellenfele, Frederico Komuenha elárulta, hogy sérülten ment bele a küzdelembe.

„Másfél hónappal ezelőtt megsérültem, és ezt nagyon éreztem. Igazából csak győzködtem magam, hogy jól vagyok, és hogy mindent beleadok, még akkor is, ha csak egy karral kell küzdenem. Tudtam, hogy nem fogom feladni, mert nagyon fontos volt számomra ez a küzdelem. Ahhoz képest, hogy ki ellen mentem és milyen állapotban voltam, boldog vagyok. Számomra az volt a legfontosabb, hogy győzzek. Ez sikerült, úgyhogy boldog vagyok” – ismerte el Komuenha a mérkőzés után, hogy nem volt 100%-os állapotban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
RFA

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ