Makhachev kész esélyt adni McGregornak, már nem tartja ellenfélnek

A már lefoglalt, alig több mint két hét múlva esedékes UFC 302 címvédője, a vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok, Islam Makhachev felajánlotta, hogy akár már augusztusban vagy szeptemberben megküzd a korábbi bajnok Conor McGregorral – állítása szerint „bárki”, aki most megküzd a dublini ellen, valószínűleg még a mérkőzés vége előtt végezhet vele.

Makhachev a tervek szerint a UFC 302 gálán védheti meg a bajnoki övét, amikor a korábbi ideiglenes bajnok, Dustin Poirier ellen fog ketrecbe lépni. Az American Kickboxing Academy alapembere, Makhachev, aki tavaly októbere óta nem küzdött, legutóbb Alexander Volkanovski elleni győzelmével erősítette meg státuszát a divízió legjobbjaként.

McGregor visszatérése végre hivatalos időpontot kapott, hogy visszatérjen egy borzalmas lábsérülésből. A UFC 303 főszereplője lesz a hároméves szünetet megszakító visszatérése során, ahol az ellenfele Michael Chandler lesz.

Makhachev felajánlotta, hogy már augusztusban, ha nem szeptemberben megküzd McGregorral, azt állítva, hogy könnyedén végez az exvilágbajnokkal.

„Miért mondod, hogy ő (Dustin Poirier) kétszer is végzett Conorral (McGregor)?” Testvér, mindenki képes idő előtt befejezni Conort. Miért nem, testvér? Az embereknek hülyének kell lenniük, hogy azt mondják, hogy ‘nem’. Természetesen meg fogok küzdeni vele. Mikor fogok legközelebb harcolni? Októberben vagy novemberben, de augusztusban vagy szeptemberben megküzdhetek McGregorral. Ez a fickó már nem ugyanaz, mint régen. Nem akarom azt éreztetni vele, hogy rosszul néz ki, de mindenki tudja, hogy ez a fickó már nem a régi. Amikor Khabib (Nurmagomedov) ellen harcolt, jó formában volt, de most túl sok az alkohol és a whisky” – mondta Islam Makhachev a Pound4Pound Show-ban.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ