Brandon Moreno új edző után nézett

Az elmúlt hetekben Brandon Moreno arra kényszerült, hogy elhagyja hosszú ideje mellette álló edzőjét, James Krause-t.

James Krause egy MMA szerencsejáték-botrány középpontjában áll. A UFC kitiltott minden olyan harcost, aki akár menedzserként, akár edzőként kapcsolatban áll Krause-szal. A UFC 286-on a mexikói Moreno január 21-én a brazil riválisával, Deiveson Figueiredóval csap össze, ahol a tét a bajnoki cím lesz.

Brandon Moreno James Krause irányítása alatt tudta elfoglalni a UFC légsúlyú trónját. Alig néhány héttel a címmeccse előtt nagy nyomás helyezedik rá, hogy el kellett hagyni a táborát.

„Ami nehéz volt, amikor minden elkezdődött… Kansas Cityben voltam, amikor kiderült a hír. Volt egy hosszú beszélgetésem Jamesszel, elmondta a helyzetet, és abban a pillanatban úgy döntöttem, hogy gyorsan lapozok és eldöntöm, hogy mit akarok csinálni… a következő hétfőn Las Vegasban voltam. A jó rész, hogy a játékterv már megvolt, így bátran léptem az edzőimmel” – mondta Moreno Ariel Helwaninak a The MMA Hour című műsorban.

https://www.instagram.com/p/CnXaSVvL7ZP/?hl=hu

Moreno a Fortis MMA vezetőedzőjét választotta, hogy segítsen neki felkészülni a UFC 286-ra. A mexikói születésű sportoló így folytatta:

„Úgy döntöttem, hogy Sayif Sauddal, a Fortis MMA edzőjével dolgozom. Nagyon közel áll a menedzseremhez. Jól érzem magam vele. Nagyon egyszerűen ment a közös munka, és a lehető legjobban zártuk ezt az edzőtábort.”

Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ