Brock Lesnar szerint „többet kellett volna kapnia” a UFC-től

Brock Lesnar karrierje a UFC-ben rövid volt, ennek ellenére nyomott hagyott a sportágban.

Egyetlen profi küzdelem után Lesnar az UFC-hez szerződött, de debütálását elveszítette az UFC veteránja, Frank Mir ellen.

„Annyira mérges voltam magamra. Ez csak egy újabb dolog, amit az emberek lenyomnak a torkodon, és azt mondják, nem vagy rá képes.”

De Brock Lesnar a kezdeti bukása után maradt a promócióban, és sikeres lett.

„Egy meccsre szóló szerződésem volt a UFC-vel, és úgy voltam vele, hogy „Kérlek, adj még egy esély”. Bumm, aztán beindult a dolog. Megküzdöttem Heath Herringgel, majd Randy Couture-ral és megnyertem az övet.”

Brock a UFC korai szakaszában fizetős sztárrá vált. Elárulta, hogy jó kapcsolatot ápol a UFC elnökével, Danával. Lesnar úgy véli, rengeteg pénzt kapott tőle, de talán többet kellett volna. Ezt követően arra kérték, hogy hasonlítsa össze a UFC és a WWE elnökét, Vince McMahont.

„Tényleg nem tudom összehasonlítani ezt a két fickót. Őszintén szólva, a kapcsolatom Vince-vel annyira más, mint Danával. Vince és köztem az elmúlt 20 év elég viharos volt, de jó volt. Mindkettőjüket nagyon tisztelem. De Danával dolgozni, egy teljesen más üzleti megközelítés. Fiatalabb koromban találkoztam Vince-el, akire úgy tekintettem, mint egy apafigurára. Rengeteget tanultam tőle, amiket később érvényesíteni tudtam a Danával folytatott tárgyalásaim során.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ