Chimaev nem lát igazi kihívást Gilbert Burnsben

Khamzat Chimaev ugyanúgy kezeli Gilbert Burnst, mint bármelyik másik ellenfelét. A veretlen Chimaev eddig minden ellenfelét kivégezte, legutóbb az októberi UFC 267-en az első körben fojtotta le Li Jingliangot.

„A számok semmit nem jelentenek. Őszintén szólva nem látok benne igazi kihívást. Meglátjuk. Bármi megtörténhet egy harc során, de én általában magabiztos vagyok. Azt hiszem, a képességeim és az erőmnek köszönhetően szétverem őt.”

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, belső tér és , szöveg, amely így szól: „UFC 272 FORMER FRIENDS BITTER RIVALS COVINGTON VS MASVIDAL WELTERWEIGHT BOUT UFC UF MAR 5 SATURDAY ON PPV Mobile ARENA”

A Burns elleni győzelemmel Chimaev úgy gondolja, hogy a következő lépés a Colby Covington és Jorge Masvidal közötti UFC 272 főmérkőzés győztese, ami akár egy ideiglenes címért is mehetne.

„Azt hiszem, nagyszerű küzdelmet fognak vívni egymás ellen. Az egyik kedvencem Masvidal, de Colby is kemény fickó. Meglátjuk, szoros lesz. Nem érdekel, melyikük nyer igazából. Burns ellen fogok harcolni, majd miután nyertem, remélhetőleg a Masvidal-Covington győztesével fogok megküzdeni, mert úgy tűnik Usman keze megsérült, és időre van szüksége a felépüléshez. Remélem, hamarosan meggyógyul, én várok rá. De egyelőre úgy gondolom, hogy a Gilberttel vívott harcom győztese a Masvida-Covington győztesével küzd majd meg az ideiglenes címért, míg vissza nem tér Usman. Ez jó tervnek tűnik.”

A UFC váltósúlyú bajnoka, Kamaru Usman nemrégiben egy kézműtéten esett át, de várhatóan nyáron visszatér. A UFC elnöke, Dana White Leon Edwardsot szánná Usmannak. Chimaev mérkőzése még nem hivatalos, de várhatóan április 9-én a UFC 273-on fog megküzdeni Burns ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ