Bryan Barberen készen áll Shavkat Rakhmonov ellen

Miután sérülés miatt Geoff Neal kénytelen volt lemondani a nagy érdeklődéssel várt Shavkat Rakhmonov elleni mérkőzését a UFC Fight Night 217-en, sokan úgy gondolták, hogy szinte lehetetlen lesz új ellenfelet találni alig két hét leforgása alatt.

Nem sokan könyörögtek a megüresedett helyért, de Bryan Barberena az egyik név, aki felemelte a kezét a mérkőzés megvalósulásának reményében. Barberena elérhetőségének azonban van egy bökkenője, mégpedig az, hogy nem tudja teljesíteni a váltósúlyú limitet, ahová eredetileg a Neal elleni mérkőzést tervezték.

Barberena azt mondta, hogy készen áll, csak egy 10 pound „elnézésre” van szüksége, és azt javasolta, hogy a Rakhmonov elleni küzdelem 180-pound-ban történjen.

A 33 éves Barberena legutóbb a korábbi UFC-bajnok Rafael dos Anjos ellen szenvedett vereséget a UFC on ESPN 42-n ebben a hónapban. Ez megtörte a hárommeccses győzelmi sorozatát. A 28 éves Rakhmonov a maga részéről mind a négy eddigi oktogoni ellenfelét, köztük a neves Neil Magny-t és Alex Oliveira-t is kiütötte. Megragadta Barberena ajánlatát, és szeretné, ha a UFC lefoglalná a mérkőzést.

Barberena örült a gyors és pozitív válasznak, és arra biztatta a UFC vezetőit, hogy véglegesítsék a párosítást.

Borítókép: Mike Roach/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ