Buki azt mondta, tudta, hogy veszíteni fog!

Valószínűleg mindannyiunknak van néha rossz napja, amikor nem tudunk mit tenni, és egyik hibát a másik után követjük el. Sajnos Ivan Buchinger is hasonló napot élt át, csak éppen nem az irodába ment, hanem egy másik éhes harcossal a ketrecbe, aki készen állt a bajnoki öv elhódítására. Keita nem igazán adott esélyt Ivannak, és végül az első menetben TKO-val nyert.

„Nem vagyok megrendülve az eredménytől, mert már hamarabb veszítettem. A meccs előtt írtam is az otthoniaknak, hogy borzasztóan érzem magam. Lelkileg teljesen készen voltam. Előre elfogadtam a vereséget és vártam a végét. Nem tudom, hogy féltem-e tőle, nem tudom. Röviden: nem voltam önmagam” – magyarázta a Šport.sk -nak Ivan Buchinger, aki állítólag nem csak a meccs napján, de valójában az egész hónapban ezt érezte. Emellett bevallotta, hogy térdsérüléssel küzd, és egy újabb műtét vár rá.

Ivannak mostanában már nem csak címmérkőzés jár a fejében, hanem az egész jövője is.

„A szerződés miatt voltak problémáim az OKTAGON-nal. Az aláíráskor megegyeztünk abban, hogy ha kétszeres bajnok leszek, akkor több pénzt akarok. Hozzátettek valamennyit, de nem annyit, amennyit szerettem volna. Időközben az RFA majdnem megduplázta az ajánlatomat. Folyamatosan járt az agyam és ezekkel a dolgokkal foglalkoztam, és nem koncentráltam teljesen a meccsre.”

Egyelőre nem világos, hogy Buki melyik szervezetben fogja folytatni, de sajnos ami biztos, hogy most egy újabb hosszabb kihagyás vár rá.

„Legalább egy térdműtét vár rám, amivel jóidőre kiesek. Ha a vállamat is megműtik, akkor másfél éves szünetről beszélünk. Korábban megműtötték a vállam, és 6-7 hónapja nem tudok vele mit kezdeni.”

Borítókép és fotók: Oktagon MMA

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ