George St-Pierre őt tekinti a jövő bajnokának

A UFC Hírességek Csarnokának tagja, George St-Pierre megosztotta gondolatait a hétvége főeseményének egyik főszereplőjéről, Jiri Prochazkáról, akit a jövő világbajnokának tart.

A UFC 275 főmérkőzésén csap össze Glover Teixeria és Jiri Prochazka, ahol a tét a félnehézsúlyú bajnoki cím. Teixeira célja az első címvédés. A brazil harcos 21 UFC-mérkőzésen vett részt, és 2012 óta van jelen a félnehézsúlyban, olyanokkal küzdött meg, mint Jon Jones, Rashad Evans és Alexander Gustafsson.

A cseh születésű Prochazka semmihez sem hasonlítható, ő egy olyan MMA-s, akit még a UFC nem látott, a modern szamuráj, aki a legmegdöbbentőbb szögekből is képes elindítani az ütéseit. A kiszámíthatatlan stílus mellett Prochazka komoly erővel rendelkezik, 28 győzelméből 25-öt kiütéssel ért el.

Ha van valaki, aki tudja, mi kell a bajnoki címhez, az St-Pierre, a korábbi UFC bajnok bízik Prochazka jövőjében.

„Nagyon veszélyes, elképesztően támad, de azt hiszem, a földharcát még nem láttok túl sokat, mert soha nem voltak rákényszerítve. Kíváncsian várom, hogy lássam több meccsét is, de eddig nagyon lenyűgöző, szerintem ő lesz a jövő világbajnoka.”

LAS VEGAS, NEVADA – MAY 01: Jiri Prochazka of the Czech Republic poses for a portrait after his victory during the UFC Fight Night event at UFC APEX on May 01, 2021 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Mike Roach/Zuffa LLC)

Prochazka a Lynch-nek adott interjújában bevallotta, hogy a kanadai szupersztár a bálványa volt, és elképesztően jól esnek neki az elismerő szavak.

„Ezért harcolok! Meg akarom mutatni az embereknek a harcművészetek szépségét. És ezt hallani Georges St-Pierre-től, aki a bálványom volt a fiatalabb éveimben, elképesztő, és nagyon örülök neki. A legjobbamat fogom nyújtani a következő küzdelmem során.”

Borítókép és fotók: Don Arnold/WireImage

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ