Canelo a lehetséges Bivol mérkőzésről: a visszavágón meg fogom verni

A Dmitry Bivol elleni májusi összecsapás előtt a bokszvilág többsége meg volt győződve arról, hogy a mexikói sztár a súlycsoportváltás ellenére is túl sok lesz Bivolnak. Végül, függetlenül attól, hogy a rajongói tele voltak önhittséggel, az orosz sztár végül bebizonyította, hogy az ellenzők tévedtek, és szoros, de egyértelmű egyhangú pontozással nyert.

Azóta, hogy elszenvedte pályafutása mindössze második vereségét, Alvarez duzzog. Gennagyij Golovkin, a régóta gyűlölt riválisa volt kénytelen elviselni a dühét, amikor 2022 szeptemberében összecsaptak. Bár nehezebb volt, mint sokan várták, Canelónak sikerült egyhangú pontozással véget vetni a rivalizálásuknak. Bivol eközben Gilberto Ramirez kiütésével tartotta életben a lendületét.

Alvarez nagyjából beletörődött a Bivol elleni vereségébe, de megfogadta, hogy az esetleges visszavágójukon helyrehozza a dolgokat. Először azonban Alvarez valószínűleg a WBO ideiglenes szuperközépsúlyú bajnokával, John Ryderrel csap össze mexikói földön. Amennyiben a dolgok a tervek szerint alakulnak, a 32 éves bunyós azt tervezi, hogy az év második felében találkozik Bivollal.

Számtalan szakértő szerint azonban a mexikói sztár súlyos hibát követne el, ha úgy döntene, hogy ismét feljebb megy Bivol ellen. Alvarezt ez azonban nem érdekli, hiszi, hogy képes nyerni.

„Tudom, hogy a visszavágón meg fogom verni őt.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ