Canelo felkészül a májusi visszatérésre a csuklóműtét után

A szeptemberi, Gennagyij Golovkin elleni egyhangú pontozásos győzelmet követően, Canelo Alvarez elárulta, hogy meg kell műteni a sérült jobb csuklóját, és úgy érzi, 2023 májusra vagy szeptemberre készen áll a visszatérésre.

A 32 éves Alvarez 2020 decembere és 2022 szeptembere közötti 21 hónapos időszak alatt hatszor küzdött, és úgy érzi, a testének pihenésre van szüksége.

„A hegeim már összeforrtak. Nagyon jól halad a terápiám, úgyhogy ezzel szerintem nem lesz gond. A mérkőzéseim mindig májusban vagy szeptemberben voltak és ezen nem akarok változtatni. Azt hiszem, májusra ismét készen fogok állni. Az elején az orvos azt mondta, négy hét gipsz vár rám és addig semmi mozgás. Amikor elvégezte a vizsgálatokat és megműtött azt mondta, jobb, mint amire számítottunk és csak hét napig kell a gipsz” – mondta Alvarez a bet365-nek.

https://www.instagram.com/p/Cinwd_xAqh_/?hl=hu

Mivel Alvarez a tavaszi visszatérést tervezi, a következő kérdés, amire választ kell adni, hogy a négyszeres világbajnok melyik súlycsoportban folytatja a karrierjét. Alvarez jelenleg a vitathatatlan szuperközépsúlyú bajnok, aki még mindig tervezi, hogy megbosszulja a félnehézsúlyú bajnok Dmitry Bivol elleni, év eleji egyhangú pontozásos vereségét.

Alvarez reagált az orosz elleni vereségére.

„Nagyon nehéz volt, mert senki sem áll készen arra, hogy veszítsen. Visszanéztem a mérkőzésünket, jól mozogtam a meccs első felében, aztán jött a teher, mert nem úgy edzettünk, ahogy kellett volna ebben a súlycsoportban. Nehéz voltam saját magamnak. Erre keresünk majd megoldást, bosszút akarok állni. Vesztettem, megpróbáltam történelmet írni egy másik divízióban és még mindig ez a célom.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ