Canelo odaszúrt Garciának és Andy Ruiz Jr-nek – Jött válasz is

Canelo Alvarez edzőjét és legfőbb bizalmasát, Eddy Reynoso támogatja, miután Ryan Garcia nemrég bejelentette, hogy elválik a híres edzőtől.

Garcia összeállt Joe Goossennel, és nemrég úgy fogalamzott, hogy azért váltott, mert Reynosónak nem tudott rá elég időt szakítani. Garcia apja és edzője, Henry Garcia hozzátette, hogy fia függetlenséget, saját edzőtermet akar építeni.

„Nem tudom, mi történt, vagy mire gondol. Azt mondta, több időt kellett volna vele foglalkozni igaz? Eddy rengeteg időt szánt rá. Ott volt vele karácsonykor (2020), újévkor (2021), mindig, amikor Luke Campbell ellen készült (2021. január 2-án). Aztán, hogy mi történt, nem tudom. Eddynek az összes harcosra van ideje. Ha elkötelezett vagy és fegyelmezetten edzel, akkor Eddy mindig ott lesz neked. Nem lehet félvállról venni a felkészüléseket, csak 20 percet edzel, majd nem jössz 3 napig. Aztán azt mondod 12-re jössz, majd beesel 2-re. Szóval fegyelmezettnek kell lenned. Bárki megkérdezhetsz. Nem tudom, ami Andy Ruiz Jr-el történt, az is érdekes. Egyik nap jött, aztán nem” – mondta Canelo.

Garciának elege lett Canelo megjegyzéseiből, és úgy érezte ideje válaszolnia.

„Canelo nem ismeri a tényeket. Az első táborom Eddyvel (2018-ban) remekül sikerült. Aztán minden rosszra fordult. Csak két héttel a (Francisco) Fonseca meccs előtt jelent meg (2020 februárjában), és akkor kértem először a menedzseremet, hogy beszéljen vele egy új edző kereséséről. Vergil Ortiz elment, mert Eddy soha nem jelent meg. Frank Sanchez meccsre készült, és Eddy csak a küzdelem napján jelent meg. Cenelo ha úgy gondolja, hogy Joe Goosen könnyedén veszi az edzést, akkor nem ismeri őt.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ