Ryan Garcia ezért hagyta el Eddy Reynosót

Ryan Garcia február 11-én változásokat jelentett be a karrierjében, amikor elvált Eddy Reynoso edzőjétől, és a szintén elismert Joe Goossent nevezte ki új vezetőedzőnek.

Garcia édesapja és edzője, Henry továbbra is ott lesz a sarokban, mint társedző. Garcia sokkolta a bokszrajongókat ezzel a döntésével, aki kifejtette részletesebben a helyzetet, mondván, hogy két hete edzőtáborozott az Emmanuel Tagoe elleni közelgő meccsére, és még mindig nem látta Reynosót, így úgy döntött, hogy vált.

„Eddynek nem volt ideje százszázalékban velem foglalkoznia. Nagyon elfoglalt, amit meg is értek. Nincs semmi bajom vele. Jó edző. Öt meccset nyertem vele kiütéssel, szóval minden jól ment. Egy másik szintre akarok lépni, és szükségem van arra, hogy csak velem foglalkozzanak.”

Garcia a Goossennel töltött edzés első hetéről is beszélt.

„Csodálatos. Joe egy nagyon elkötelezett edző a hét minden napján, 24 órában, minden hibámra odafigyel és kijavítja azokat. Nem csak a tehetségemet látja, pedig sokan csak a gyorsaságomra koncentrálnak. De Joe inkább azt keresi, miben kell még fejlődnöm. Azért vagyok itt, hogy hallgassak és figyeljek, tanuljak. Nagyjából minden nap hat órától este kilencig edzek.”

Garcia legközelebb április 9-én fog bokszolni, Emmanuel Tagoe ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ