Cejudo: Costa világklasszis birkózókat győzött le, nehéz meccs lesz Chimaev számára

Henry Cejudo úgy véli, Paulo Costa elég jól birkózik ahhoz, hogy legyőzze Khamzat Chimaevet. Mivel Chimaev a következő meccsén középsúlyba szeretne feljebb lépni, Costa tökéletes ellenfélnek túnik, hogy visszavezesse őt a divízióba.

De az olimpiai aranyérmes birkózó és korábbi UFC kettős bajnok Cejudo úgy gondolja, hogy Costa igazi veszélyt jelent Chimaevre, akiből nem nézi ki, hogy képes lesz ráerőltetni az akaratát a brazilra.

„Én személy szerint úgy gondolom, hogy ez egy kemény küzdelem lesz Khamzat számára. Paulo világklasszis birkózók ellen ment és nyert.”

Costa egy oda-vissza háborúban győzte le Yoel Romerót a UFC 241-en, ahol az olimpiai ezüstérmes nem tudta földön tartani Costát. Cejudo szerint Costa nem csak grappling téren fogja megdolgoztatni Chimaevet, de a harcot lezáró erejét is fenyegetésnek látja, ezért arra tippel, hogy ha végül összecsapnak, ő fogja Chimaev első vereségét meghozni.

„Paulo Costa szeret a testre menni. Elképesztő erő van benne. Mindig keresi a bal testütést. Costa tényleg veszélyes, és én rá fogadnék. Hogy miért? A birkózást semlegesíteni fogja, marad az erő plusz egy kicsit tapasztaltabb a UFC-ben, mint Khamzat Chimaev.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ