(Photo by Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images)

Cejudo szerint McGregor átléphet Chandleren: szórakoztató, de nem egy nagy név

Annak ellenére, hogy egész évben a korábbi könnyűsúlyú harcossal, Michael Chandlerrel való küzdelemhez kötötte magát, a korábbi UFC bajnok, Conor McGregor az ex-bajnok, Henry Cejudo szerint el fogja hagyni a párharcot, egy nagyobb név érdekében.

McGregor egy korábbi vitathatatlan könnyűsúlyú és pehelysúlyú bajnok a UFC zászlaja alatt, azóta nem küzdött, hogy egy 2021. júliusi, Dustin Poirier elleni mérkőzésen eltört a bal síp- és szárkapocscsontja – ami egy orvosi leállással járó TKO vereséget eredményezett. Legutóbbi meccsén Chandler a harmadik menetben vereséget szenvedett Poiriertől, amikor tavaly novemberben a Madison Square Gardenben megrendezett UFC 281-en összecsaptak.

Azonban annak ellenére, hogy Conor McGregor és Michael Chandler egész évben egy lehetséges decemberi, váltósúlyú mérkőzésről beszélt, Cejudo egy olyan forgatókönyvet vázolt fel, amelyben előbbi valóban lemond a Chandlerrel való küzdelemről a visszatérése érdekében.

„El tudnám képzelni, hogy kihagyják (Michael) Chandlert. El tudnám képzelni, hogy Conor (McGregor) azt mondja: ‘Hé, én ezt a srácot akarom’. Chandler szórakoztató, de nem egy nagy név. Nincs UFC öv, nem egy legenda a UFC-ben” – mondta Henry Cejudo a The Schmo-nak egy nemrég adott interjú során.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ