Cerrone nyíltan beszél a szteroid használatról a visszavonulása után: ez a fiatalság forrása

A korábbi UFC váltósúlyú és könnyűsúlyú harcos, Donald Cerrone nyíltan beszélt a szteroidhasználatáról, miután júliusban visszavonult a profi vegyes harcművészettől. A szteroidok használatának hatásait úgy jellemezte, mintha a fiatalság szökőkútjában fürödnénk.

Cerrone legutóbb a UFC 276 kártyáján szerepelt idén júliusban, ahol vereséget szenvedett Jim Miller ellen. Közvetlenül a mérkőzés után Cerrone megerősítette, hogy visszavonul a sportágtól, szögre akasztotta a kesztyűit, és ikonikus cowboykalapját az Octagon közepén hagyta.

https://www.instagram.com/p/CmeWGLpLQdS/?hl=hu

A coloradói születésű, BMF Ranch létesítményében nemrégiben tartott edzését követő képeket megosztva, Cerrone-t szteroidok használatával vádolták, tekintve a meglehetősen jelentős tömeggyarapodását – mielőtt megerősítette, hogy teljesítményfokozó szereket használt a sporttól való távolléte alatt.

„Tegnap amikor Vegasban voltam, mindenkinek azt mondtam, hogy most már értem, miért illegálisak a szteroidok. Úgy érzem magam, mintha megint 20 éves lennék. Nem tudok leállni az edzéssel. Akármennyire keményen edzhetsz, másnap regenerálódva és frissen ébredsz. Ez a fiatalság kútja” – mondta Donald Cerrone a Calabasas Fight Companionnak.

https://www.instagram.com/p/Cmr7-uwqnJU/?hl=hu

Borítókép: Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ