UFC Fight Night: Dariush v Arman Tsarukyan
AUSTIN, TEXAS - DECEMBER 02: Arman Tsarukyan of Georgia reacts after his KO victory over Beneil Dariush of Iran in a lightweight fight during the UFC Fight Night event at Moody Center on December 02, 2023 in Austin, Texas. (Photo by Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images)

Chael Sonnen meglepődött, hogy Arman Tsarukyan elutasította a lehetőséget

Chael Sonnen megkérdőjelezi Arman Tsarukyan döntését, miszerint nem küzdött meg Islam Makhachevvel a UFC 302-en.

Miután áprilisban legyőzte Charles Oliveirát a UFC 300-on, Tsarukyan visszautasított egy rövid időn belüli lehetőséget, hogy kihívja a könnyűsúlyú bajnok Makhachevet, aki ehelyett Dustin Poirier ellen állt ki, akit az 5. menetben legyőzött. Tsarukyan a jelenlegi első számú kihívó. Makhachevet azonban inkább más lehetőségek érdeklik, mint a Tsarukyannal való visszavágó. Akár egy váltósúlyú bajnoki öv megszerzése, vagy egy Conor McGregor elleni csata.

Sonnen úgy gondolja, hogy Tsarukyan talán lemaradtt a címmérkőzés lehetőségéről.

„Tsarukyannak felajánlották az Islam elleni meccset. Éppen azt a lehetőséget kínálták fel neki, amit Dustin Poirier habozás nélkül elfogadott… Meglepett, hogy nemet mondott. Ez történelmileg nem jó ötlet a UFC-ben – és ez 99 százalék: Nem jó ötlet visszautasítani a meccseket” – mondta Sonnen a YouTube-csatornáján.

Sonnen azon is meglepődött, hogy egyetlen más könnyűsúlyú harcos sem jelentkezett be egy visszavágóért Makhachev ellen, vagy próbálta meg elfoglalni Tsarukyan helyét a címért való harcban.

„Nincs olyan könnyűsúlyban, aki felhívta volna Islamot, vagy Arman helyére pályázott volna. És milyen És milyen kiszolgáltatott helyzet ez, a tény és az igazság az, hogy Tsarukyan visszautasította a lehetőséget. Islam egyszerűen csak új mérkőzéseket akar, és ezt mindannyian megértjük.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ