Bosszúra éhes: Hunter egy esélyt akar Usyk ellen

Michael Hunter másodszor is találkozni akar a ringben Oleksandr Usykkal, de most nehézsúlyban.

Usyk jelenleg vitathatatlan nehézsúlyú bajnok, miután történelmet írt azzal, hogy Tyson Fury legyőzésével ő lett az első, aki mind a négy övét birtokolja a súlycsoportban. Az ukrán cirkálósúlyban szintén egyesítette a divízió összes övét, és eközben 2017 áprilisában legyőzte Huntert.

Hunter, aki június 7-én felülmúlta Cassius Chaney-t, most azt sugallta, hogy a fő célja, hogy bosszút álljon “The Cat” ellen.

„Nagyon szeretnék Oleksandr Usykkal megküzdeni. Akkor nem volt jó a teljesítményem. Voltak apró malőrjeim a ringben kívül. A meccs estéjén a mérlegeléshez képest alatta voltam a súlynak, ő pedig 10-12 kilóval hidratált. Rengeteg hibám volt a ringen kívül. Mindig én húzom a rövidebbet, a B-oldal bunyósa voltam. Minden hátrány rám nehezedett. Ha egy jó edzőtáborom lett volna, mint az összes többi srácnak, például Tyson Furynak és Anthony Joshuának, akkor szerintem más lett volna a történet. De ettől függetlenül szeretnék egy esélyt a visszavágóra” – mondta Hunter a Boxing Scene-nek.

Egy új meccs várhatóan nehézsúlyban lenne, ahogyan azt Hunter is kérte, de a bajnok diktálja majd a feltételeket. Az ukrán először a december 21-i Fury elleni visszavágóra koncentrál, de győzelme esetén számos lehetőség lesz az asztalon. Meglepő módon Usyk még a cirkálósúlyba való visszalépést is fontolgatja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ