Michael Chandler - (mikechandlermma/Instagram)

Chandler megtörte a hallgatását, miután a McGregorral közös UFC 303 sajtóeseményt elhalasztották

Michael Chandler megtörte a hallgatását, miután a Conor McGregorral közös UFC 303-as sajtóeseményt hirtelen elhalasztották.

McGregor és Chandler a UFC 303-as váltósúlyú összecsapásuk előtt egy sajtótájékoztatón találkoztak volna egymással. A nagyközönség számára is nyitott médiaeseményre hétfőn került volna sor az írországi Dublinban, a 3Arenában. A sajtótájékoztatót azonban rejtélyes módon elhalasztották.

Ariel Helwani küzdősport-újságíró fényt derített a UFC médiaeseményének elmaradására, és ragaszkodik ahhoz, hogy a mérkőzés mégis megrendezésre kerül. Maga McGregor is kiadott egy közleményt, melyben azt állította, hogy „akadályok sorozata” miatt kellett így dönteni.

Chandler is megosztotta gondolatait a hirtelen lemondással kapcsolatban, és Martin Luther King egy idézetére hivatkozott.

„Az ember végső mércéje nem az, hogy hol áll kényelem és komfort közepette, hanem az, hogy hol áll kihívás, és küzdés közepette” – Martin Luther King Jr. #UFC303” – tweetelte. „Walk On… Találkozunk a csúcson.”

A UFC 303 június 29-én kerül megrendezésre, és McGregor első Octagonbeli fellépése lesz 2021 júliusa óta, amikor is megsemmisítő vereséget szenvedett Dustin Poirier ellen. Jelenleg két mérkőzéses vereségsorozatban van, és nem nyert UFC-meccset azóta, hogy 2020 januárjában, a UFC 246-on 40 másodperc alatt legyőzte Donald Cerrone-t. Ami Chandlert illeti, ő is Poirier elleni vereségen van túl.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ