Getty Images

„Chandler veretlen lehetne, ha nem a szurkolók szórakoztatására koncentrálna”

Beneil Dariush úgy véli, hogy Michael Chandler veretlen lenne, ha jobban gondolkodna. Chandler legutóbb a májusi UFC 274-en Tony Ferguson ellen aratott győzelmet. Legközelebb Dustin Poirier ellen lép majd ketrecbe a november 12-én a New York-i Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő UFC 281-en.

Chandler szórakoztató mérkőzéseket nyújtott, mióta tavaly csatlakozott a promócióhoz, de nem sikerült megszerezni a könnyűsúlyú bajnoki címet, amikor 2021 decemberében Charles Oliveira legyőzte őt.

Beneil Dariush egy Helen Yee-nek adott interjúban azt sugallta, hogy Michael Chandler veretlen lenne, ha nem törekedne arra, hogy show-t nyújtson a szurkolóknak.

„Azt hiszem, ha három menetről van szó, 60-40 arányban Dustin felé hajlok. Csak azért, mert Michael Chandler annyira arra koncentrál, hogy izgalmas legyen, szerintem valójában sok képességét feladja a szórakoztatásért. Sokkal jobban is teljesíthetne, mint ahogy eddig tette. Veretlen lehetne, ha jobban gondolkodna, de annyira a szórakoztatásra és az izgalomra koncentrál, hogy már két meccset is elvesztett.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ