Charles Oliveira: nem akartam ezt a harcot

Charles Oliveira elismerte, hogy jobban szerette volna Conor McGregor ellen meccset, mint Islam Makhachev ellenit.

A könnyűsúlyúak koronázatlan királya, Oliveira legutóbb egy remek teljesítménnyel legyőzte Justin Gathje-t az első menetben a UFC 274-en. A baj csak annyi volt, hogy a mérlegelésen nem hozta a súlyát, így nem tarthatta meg az övét, így a következő alkalommal az a célja, hogy megszerezze azt.

https://www.instagram.com/p/Cg0IPZNNpRy/?hl=hu

Szóba került, hogy McGregor címmérkőzést kap, amikor visszatér. Az ír ketrecharcos jelenleg lábadozik, miután tavaly júliusban, a UFC 264-en Dustin Poirier elleni meccsen eltörte a lábát. Oliveira már korábban kijelentette, hogy szívesen harcolna McGregor ellen. Amíg a promóció arra vár, hogy McGregor bejelentse visszatérésének idejét, a UFC 280 főrmérkőzésén Oliveira és Makhachev címmérkőzést rendeznek.

„Nem akartam ezt a harcot. Mindenki tudja. Szerettem volna nagy pénzt kaszálni egy másik mérkőzésből. Azt azonban mindenki tudja, hogy a UFC alkalmazottja vagyok. Ez elől nem menekülhetsz. Próbáltunk minden oldalról tárgyalni. Szerettem volna New Yorkban, de végül Abu Dhabiban lesz a gála. De hogy őszinte leszek, a ketrec a világon mindenhol ugyanaz.”

Borítókép és fotók: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ