Warren szerint Joe Joyce vagy Joseph Parker lesz a következő, ha Fury visszavonul

Frank Warren, a Hall of Fame boksz promótere megerősítette a talkSPORT-nak, hogy Joe Joyce és Joseph Parker között nagy a harc, hogy ki legyen a következő, aki lehetőséget kap megkaparintani a bajnoki címeket.

https://www.instagram.com/p/Cg1gEqrqwJE/?hl=hu

A nehézsúlyú duó szeptember 24-én, szombaton csap össze a Manchester Arénában. Tyson Fury visszavonulása estéjén, amikor a Wembley Stadionban 94 000 szurkoló előtt kiütötte Dillian Whyte -ot, Warren megragadta az alkalmat, hogy bejelentsen egy újabb hatalmas nehézsúlyú összecsapást Joe Joyce és Joseph Parker között. Ekkor még nem volt semmi hivatalos, de a tárgyalások jó irányba haladtak, és minden fél bízott abban, hogy megegyezésre jutnak.

Nem sokkal később azonban jött az a bizarr hír, hogy Parker szerződést írt alá a BOXXER-rel, ami azt jelenti, hogy küzdelmeit kizárólag a Sky Sports, a BT Sport rivális hálózata mutatja majd. Emiatt megszakadtak a tárgyalások, és a két tábor közti viszony gyorsan megromlott, de ennek ellenére sikerült helyrehozniuk a helyzetet, így már hivatalos a küzdelem.

„Ez nagy lépés Joe számára. Ez egy nagyszerű küzdelem, és azt hiszem, ez a rajongóknak is jó hír. Elég köztudott, hogy mi történt. Megállapodtunk a feltételekben, majd Parker elment, és aláírt a Sky-val, ami engem teljesen felbosszantott. Ezek után nem tudtuk hogyan tovább, van-e értelme az egésznek. Szüksége volt Joe Joyce-ra, és mi is akartuk ezt a harcot, végül mindkét fél leült, és megkötöttük az üzletet” – mondta Warren a White & Jordannek a talkSPORT-on.

https://www.instagram.com/p/Cg2coSsq8Jr/?hl=hu

A Queensbury Promotions vezetője azt állítja, hogy ennek a közelgő küzdelemnek a győztese lehet a következő a sorban Oleksandr Usyk vagy Anthony Joshua ellen, akik augusztus 20-án csapnak össze a visszavágón a WBO, WBA és IBF nehézsúlyú bajnoki címéért.

„Úgy gondolom, hogy ennek a mérkőzésnek a győztese fogja kiérdemelni annak a lehetőségét, hogy legközelebb megküzdjön a Usyk-Joshua 2 nyertesével. Hacsak Tyson Fury nem szól közbe. Egy ideális világban a vitathatatlan küzdelem jönne legközelebb, de ha Tyson visszavonul, megnyílik a lehetőség mások előtt. Bármi is történik, hatalmas harcok lesznek a következő hónapokban. Remélem, Tyson folytatja a karrierjét. Úgy értem, a jelenléte fantasztikus a bokszban, és jót tesz a nehézsúlyú osztálynak.”

Borítókép és fotók: James Chance/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ