Getty Images

Chimaev gúnyosan reagál az „öreg” Diaz teljesítményére!

Eredetileg úgy volt, hogy a UFC 279-en Khamzat Chimaev – Nate Diaz, Li – Tony Ferguson és Kevin Holland – Rodriguez mérkőzéseket láthatunk. Végül azonban Chimaev nem tudta hozni a súlyt, így Diaz Fergusonnal, míg Chimaev Hollanddal mérkőzött meg.

Ez lehetőséget adott Nate-nek, hogy egy sokkal kiegyensúlyozottabb ellenféllel búcsúzzon a UFC-től, amit ki is használt, és a negyedik menetben egy guillotine-fojtással meg is nyerte a mérkőzést. A rajongók természetesen ünneplik a legendát, de a főmérkőzés nem volt túl nagy hatással Khamzatra.

„Kár, hogy nem volt lehetőségem megküzdeni vele, de ha arra a meccsre került volna sor, ott helyben megöltem volna. Börtönben végeztem volna, úgyhogy azt hiszem, végül is boldognak kell lennem. Mit is mondhatnék? A Diaz vs Ferguson meccs azonban nem is volt igazi küzdelem. Te magad is láttad. Így harcolsz? Így bokszolsz, rúgsz és birkózol? Mindketten öregemberek. Fiatal gyilkos vagyok. Kevin Holland nagyon erős. Sokkal jobb, mint Diaz. Ha Diaz ellen harcolna, megölné. Az első menetben könnyedén megállítottam. Diaz hálát adhat az égnek, hogy nem velem kellett megküzdenie” – reagált Chimaev a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

https://www.instagram.com/p/CiWqRSMIlK4/?hl=hu

Chimaev egyenesen azzal dicsekedett, hogy ő volt az egész gála fő attrakciója.

„Nézd meg a UFC közösségi médiáját, ahol videók voltak a mérlegelésről. Aztán hasonlítsa össze az én számaimat és Diaz számait. Akkor megérted, hogy ki az, aki húzó ember, és kit akarnak látni az emberek. Ez a válasz mindenre. Az emberek beszélhetnek arról, hogy nem akarják látni a meccsemet, de hazudnak. Mindenki látni akarja a meccseimet. Egy gyilkost akarnak, nem valami drogdíler ribancot. Profi bunyós vagyok. Igen, én sem örülök a súlyomnak, de mit tehetnék? Sírjak? Megtörtént és továbbléptünk.”

Chimaev határozottan maga ellen fordított rengeteg rajongót a viselkedésével és a felkészülésével. Kis időbe fog telni neki, mire visszaszerzi ezeket a szurkolókat. Ez már a negyedik olyan UFC-meccse volt, ahol egyetlen jelentős ütést sem vittek be neki, ami elképesztő.

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ