Diaz: Nem tervezem, hogy nem térek vissza a UFC-be

A népszerű Nate Diaz szombaton betartotta a UFC szerződésében szereplő, várva várt utolsó mérkőzését, amikor a T-Mobile Arénában megrendezett váltósúlyú főmérkőzés negyedik menetében legyőzte Tony Fergusont, ezzel véget vetett a promócióval fennálló kötelezettségeinek.

Egy kaotikus hét után, amikor az ellenfele egy jelentős súlykihagyás miatt Khamzat Chimaevről Fergusonra cserélődött mindössze egy nap leforgása alatt, Diaz jó hangulatban volt, de nem akart sok részletet elárulni a jövőjéről.

Amikor megkérdezték tőle, hogy egy nap visszatér-e az oktagonba, Diaz megismételte azt, amit Joe Rogannek mondott az oktagonon belül, hogy úgy érzi, van néhány dolog, amit be kell tartania a szervezeten kívül, de szándékában áll visszatérni.

„Nem tervezem, hogy nem térek vissza a UFC-be” – mondta Diaz a riportereknek, köztük az MMA Junkie-nak a UFC 279-es mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

Diaz elmondta, hogy elhatározta, hogy még akkor is felbontja a szerződését, amikor Chimaev kihagyta a súlyt. Állítása szerint jelentős fizetésemelést kapott az ellenfélváltásért, és végül “elvesztette a fonalat”, hogy mennyi pénzzel távozott.

Azt azonban tudja, hogy Ferguson jó ellenfél volt arra, hogy egyelőre elhagyja a UFC-t.

„Tisztelet. Ferguson már egy ideje harcol. Sok jó emberrel küzdött, és sok jó teljesítmény nyújtott már, ahol elszenvedett pár sérülést. Tisztelem. Ez a legkeményebb munka a világon. Ennek a fickónak százmilliomosnak kellene lennie.”

Diaz visszafogottan nyilatkozott arról, hogy mi lesz a következő lépése, de elismerte, hogy érdekli az október 29-én esedékes Jake Paul vs. Anderson Silva bokszmeccs, amely sokak szerint a következő ellenfelét adhatja.

„Jake Paul és Anderson Silva, szerezzenek nekem néhány helyet a ring szélén” – mondta Diaz.

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ