ufc.com

CM Punk nem bánja a kalandját a UFC-ben, de bevallja: „Mi a f*szt gondoltam?”

Amikor CM Punk visszagondol a szürreális pillanatra, amikor a UFC-ben harcolt, elégedettség és zavarodottság keverékét érzi.

Az egykori WWE-bajnok és profi pankrátor sztár 2016-ban MMA-tapasztalat nélkül debütált a ketrecben. Punk 2015 elején kezdett el edzeni Duke Roufusszal, aki olyanokat edzett, mint a korábbi UFC bajnok Anthony Pettis és Belal Muhammad.

Bár Punk rövid UFC-s kitérője nem sikerült jól – egy gyors submission vereség Mickey Gall ellen, majd egy erőtlen, egyhangú döntéssel elszenvedett vereség Mike Jackson ellen, amit később visszavontak, amikor Jackson tesztje pozitív lett marihuánára -, örül, hogy élt a lehetőséggel.

„A minap megkérdeztem a feleségemet, mert mondtam valamit, hogy mennyi is voltam, 35 amikor harcoltam? Ő meg csak annyit mondott: ‘Ó nem, 36 vagy 37 éves lehettél. És én csak azt gondoltam, ‘Mi a f*szra gondoltam?’. Örülök, hogy megtettem. Semmit sem bántam meg. Nem kellett volna Chicagóban küzdenem, mert az volt életem legrosszabb két hete. Egyértelműen életem legrosszabb két hete. Nem tudtam rendesen lefogyni, de még így is sikerült. Büszke vagyok magamra ezért. De igen, ambiciózus fickó vagyok. … De értem, hogy könnyű ‘LOL’, gúnyolódni rajtam. És néhányak, akik visszanézik azt mondják, hogy ez kínos. Mintha béna lennék. Megcsináltam a súlyt, küzdöttem, 100 százalékig büszke vagyok magamra, és újra megtenném, mert ez voltam én a legrosszabb állapotomban, és megcsináltam. Kitartó vagyok. Ha vesztesnek akarsz nevezni, az rendben van. De örültem, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és boldog vagyok, hogy éltem is vele” – mondta Punk a “The MMA Hour” című műsorban.

Punk 37 éves volt, amikor Gall ellen küzdött, és 39, amikor a szülővárosában, Chicagóban megrendezett UFC 225-ön Jackson ellen harcolt. A Jackson elleni küzdelem előtt Punk éppen egy rágalmazási per közepén volt, amit egy WWE orvos indított ellene és a profi pankrátor Colt Cabana ellen, ami során a tárgyalóteremben találta magát. Néhány nappal a Jackson elleni meccse előtt ártatlannak vallotta magát, és megnyerte az ügyet.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ