Sylvester Stallone vagány húzása: visszautasította Mike Tyson ajánlatát

Mike Tyson állítólag egyszer azt kérte, hogy szerepelhessen a népszerű Rocky-franchise-ban, de Sylvester Stallone elutasította.

Minden bokszrajongó megnézte a Rocky-filmek valamelyikét, és ez még néha arra is inspirálta az embereket, hogy elkezdjék a sportágat. Sok valódi bokszoló is szerepelt a franchise-ban, mint például Antonio Tarver, Tommy Morrison és legfőképpen a bokszlegenda Roberto Duran.

Sylvester Stallone azonban elárulta, hogy nem rajongott annyira az “Iron Mike” szerepének ötletéért. A Contact Musicnak így nyilatkozott a történtekről.

„Mike meg akart küzdeni velem a filmben, de úgy gondoltam, hogy ez rossz ötlet. Tudom, hogy már nem vagyok olyan fiatal, de még mindig túl fiatal vagyok a halálhoz. Azt mondtam: ‘Köszönöm, de nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. Nagyon szépen köszönöm’. De ő folyamatosan hívogatott az irodában, hogy szeretne szerepelni a filmben, és velem akar harcolni.”

Végül Stallone beadta a derekát, és azt mondta az egykori nehézsúlyú bajnoknak, hogy a ring mellett kaphat egy cameót.

„Végül engedtem, és azt mondtam, hogy ott lehet a nézőtéren. Aztán soha többé nem hallottam felőle. Hirtelen, amikor megjelentem a ringben, ott állt mellettem. Megfordultam, és azt mondtam a stábnak: ‘Meg tudnátok győződni róla, hogy távol tartjátok azt a rohadékot a ringtől? Ha bejut, megöl engem. Az az ember egy gyilkos.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Legendás sztorikÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ