Colby Covington és Jorge Masvidal elárulta, mit mondtak egymásnak közvetlenül a harc után

Colby Covington és Jorge Masvidsal szombaton a UFC 272-n rendezhette le a UFC közelmúltbeli történetének egyik legkeserűbb viszályát, de úgy tűnik, nem sok mindent sikerült megoldani.

Covington egyhangú pontozással 49–46, 50–44, 50–45-re nyerte meg kettőjük csatáját, de sokan úgy érezték, hogy a most végre rendezték a dolgaikat és elindulnak a „nyugalom szigetre”. De ennek az ellenkezője történt. A mérkőzést Covington irányította, de az utolsó pillanatokig megmaradt köztük az ellenségeskedés, sőt, be is szólogattak egymásnak a mérkőzés végén is.

„Csak annyit mondtam neki, hogy borzasztó vagy, és előbb-utóbb megtalállak” – mondta Masvidal a mérkőzés után Covingtonnak. Jorge szerint Colby gyáva volt, amiért öt meneten keresztül csak birkózott vele. Valójában Covington azt tette, amit tennie kellett, hogy nyerjen, hiszen valószínűleg állóharcban alulmaradt volna Masvidallal szemben.

1232934682

Covingtont a harc utáni sajtótájékoztatón megkérdezték, hogy mit mondtak egymásnak a harc után.

„Még minidig úgy húzta a száját, hogy haver, kiütnélek. Elesett, megingott, végig uraltam a mérkőzést. Látható volt a testbeszédén, hogy szó szerint nem volt még egy perce hátra. Nem akarok többet hallani sem róla. A hype-gép, aki egyszer villantott palackba lett zárva. Azt mondtam neki, hogy én vagyok az apád, fölötted állok. Én vagyok Miami királya.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ