Győzött a túlóra: Covington „megfojtotta” Masvidal játékát

Már a két fél bemutatása alatt egekbe volt a hangulat.

Jorge Masvidal mondhatni szokásos módon egy térdessel akart próbálkozni, de Covington figyelt. Masvidal dühöngve jelezte a bírónak, hogy belenyúltak a szemébe, aki ezt nem látta, ezt követően Colby elkezdett a földrevitelén dolgozni. Colby megdolgozta Masvidalt a földön, aki képes volt felállni belőle, amit egy mosollyal meg is bélyegzett.

A második menet elején a bíró figyelmeztette is Covingtont, hogy tiszta játékot szeretne. Colby direkt szemétkedik Masvidallal, akit sikerült is kizökkentenie ezekkel a piszkos húzásokkal néha. A menet végén egy pillanatra mintha Masvidal meg lett volna fogva, miután Colby bevitt pár jó ütést, de nem lett belőle komoly gond.

A harmadik menet is sok izgalmat hozott, itt inkább ismételten Covington akarata érvényesült. A földön nagyon sokat dolgozva, „megfojtva” Masvidal játékát ment előre a bajnoki menetekig. Covington jó munkásemberként ment előre folyamatosan, és felőrölte Masvidal laza csibészes játékát. Covington nagyon jókat ütött, de Masvidal megvillant egy nagy ütéssel, ami azonban kevésnek bizonyult.

Oleksander Usyk during todays Media Day22 September 2021Picture By Ian Walton Matchroom Boxing

Jött az utolsó menet. Pár ütés, majd ismét irány a föld, ahol végig lent is maradtak a felek Colby nagy örömére. Nem tudott Masvidal talpon maradni, ami összességében a vesztét is jelentette, hiszen Colby fantasztikusan dominált a földön. Egyhangú pontozással Colby Covington lett a győztes.

„Nem ment jól a birkózás. Jobbnak kell lennem ebben. A birkózásom ma nem volt egyszerűen azon a szinten. Lapos voltam” – mondta Masvidal.

„Eddig csak Miami szemeteiről gondoskodtam. Most itt az ideje, hogy a louisianai mocsári szemetét is eltakarítsam” – üzente Covington a győzelme után Dustin Poiriernek.

Image
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ