Conor McGregor Boxing In Riyadh: Tyson Fury v Francis Ngannou
RIYADH, SAUDI ARABIA - OCTOBER 28: Conor McGregor pose for a photo from ringside prior to during the Heavyweight fight between Tyson Fury and Francis Ngannou at Boulevard Hall on October 28, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Conor McGregor és Petr Yan szemtől szemben – Videó

Conor McGregor sosem hagy ki egy fotózási lehetőséget, főleg, ha az azt jelenti, hogy egy olyan harcossal kell megmérkőznie, akinél lényegesen nagyobb.

Pontosan ez történt akkor is, amikor az ír megasztár szemtől szembe került a korábbi UFC harmatsúlyú bajnok Petr Yannal. Mindkét harcos Dubaiban volt, hogy megnézze az IBA Night of Champions eseményét az Agenda Arénában. Az IBA elnöke, Umar Kremlev felügyelte a történéseket, miközben egy IBA világbajnoki övet tartott a kezében.

Conor McGregor utoljára 2021 júliusában, több mint két és fél évvel ezelőtt harcolt a UFC-ben. A hosszú kihagyás ellenére továbbra is a reflektorfényben maradt, mivel a régóta várt visszatérésével kapcsolatos pletykák folyamatosan keringenek. McGregor októberben újra beiratkozott az USADA tesztelői körébe, és várhatóan 2024-ben ismét harcolhat, de hivatalos dátumot még nem jelentettek be.

Amióta McGregor nem lépett ketrecbe, Petr Yan négyszer harcolt, 2021 októberében Cory Sandhagen ellen aratott győzelmet, majd zsinórban három vereséget szenvedett Aljamain Sterling, Sean O’Malley és Merab Dvalishvili ellen.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ