UFC Fight Night: Anthony Smith v Khalil Rountree
LAS VEGAS, NEVADA - DECEMBER 09: (L-R) Khalil Rountree Jr. punches Anthony Smith in a light heavyweight fight during the UFC Fight Night event at UFC APEX on December 09, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Khalil Rountree legyőzte Anthony Smith-t, címmérkőzést követel Alex Pereira ellen

Khalil Rountree szombaton megszerezte a győzelmet, amit már régóta szeretett volna beírni a statisztikájába, miután a UFC Fight Night 233 társ-főmérkőzésén legyőzte a félnehézsúlyú Anthony Smith-t.

Rountree karrierje legjobb sorozatát ötre növelte, amikor harmadik menetes TKO-val legyőzte Smith-t a Las Vegas-i UFC Apexben.

„A harci ló” ismét az erejével és ütéstechnikájával hozta a különbséget, mivel többször is sikerült megsebeznie Smith-t, mielőtt 56 másodperccel a 3. menetben megállította őt. Ezt követően Rountree címmeccset követelt a regnáló 205 fontos király Alex Pereira ellen.

„Nagy reményekkel érkeztem, hogy jó teljesítményt fogok nyújtani” – mondta Rountree a Paul Felderrel folytatott mérkőzés utáni interjújában. “Las Vegas a UFC otthona. És a fejemben úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy egy bajnok ellen küzdjek. A top 10-ben vagyok, az egyetlen, amit akarok, hogy megküzdhessek Alex Pereira ellen. Tudom, hogy vannak még mások is, akikkel előtte harcolnom kellene, de a rajongók ezt a meccset akarják, tudom. A látottak alapján a szurkolók szívesen látnának minket a ketrecben egymás ellen.”

Rountree 2021 januárja óta nem szenvedett vereséget. Smith pedig alulmaradt, miután 15 napos határidővel ugrott be csereként Rountree ellen. “Oroszlánszívű” az elmúlt négy, 2022 júliusáig visszanyúló mérkőzéseken 1-3-ra áll.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ