Getty Images

Conor McGregor megszólalt a visszatérésével kapcsolatosan

Hogy Conor McGregor komolyan gondolja-e, vagy sem, azt csak találgatni lehet, de a korábbi UFC kettős bajnok szerda este jelezte, hogy hamarosan készen áll arra, hogy megtegye az első lépést a visszatérés felé az oktagonba.

„A februári tesztelésre készen állok.. Teljesíteni fogom a két tesztemet az USADA szerint, és lefoglaljuk a meccset” – tweetelte McGregor.

A nyilatkozatra egy hónappal azután került sor, hogy Dana White, a UFC elnöke megerősítette, hogy McGregor visszalépett az Amerikai Doppingellenes Ügynökség drogtesztelői köréből. Ahhoz, hogy McGregor újra harcolhasson, először hat hónapot kell teljesítenie a programban.

Hogy a 34 éves McGregor miért csak februárban áll készen a tesztelésre, nem tudni. Az addig való várakozás azt jelenti, hogy McGregor legkorábban 2023 augusztusában harcolhatna. A Hogy a 34 éves McGregor miért csak februárban lenne “tiszta a tesztelésre”, nem tudni. Az addig való várakozás azt jelenti, hogy McGregor legkorábban 2023 augusztusában ír ketrecharcos teljesítményfokozó szereket használt.

McGregor azóta nem harcolt, hogy 2021 júliusában Dustin Poirier ellen lábtörést szenvedett. Az eset után McGregor műtéten és hosszas rehabilitáción esett át. Az elmúlt hónapokban több videót is posztolt, ahol jól látható volt, hogy a sérült lábával minden gond nélkül sparringol és edz.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ