Joshua Jermaine Franklinnel bokszolna legközelebb, ha legyőzi Whyte-t

Jermaine Franklin egy Dillian Whyte elleni győzelemre van attól, hogy kiállhasson Anthony Joshua ellen. A veretlen amerikai Londonba utazik, hogy szombaton a Wembley Arénában elrontsa Whyte visszatérő buliját.

A promóter Eddie Hearn máris kijelentette, hogy a győztes jövőre megafizetés mellett kiállhat Joshua ellen.

„AJ Dillian Whyte ellen akar bokszolni. De ha amerikaiként átjössz, hogy megverj egy britet Londonban, és nyersz, akkor dollármilliókat fogsz keresni. Szóval csak át kell menned ezen a fickón, hogy dollármilliókat keress.”

A 29 éves Franklin lazán válaszolt is.

„Majd aggódom emiatt, miután megszereztem ezt a győzelmet.”

https://www.instagram.com/p/CktUhvgOB7D/?hl=hu

Whyte már a visszatérés útjára lépett, miután áprilisban kiütéses vereséget szenvedett a WBC-bajnok Tyson Fury ellen. Egy zsinórban második vereség katasztrofálisnak bizonyulhat a brixtoni bokszoló számára.

„Nincs rajtam nyomás. Jelenleg egy sebzett oroszlán vagyok. Ezért ugrálnak, csaholnak utánam a srácok. Amit elfelejtenek, hogy lehet, hogy megsebesültem, de még mindig oroszlán vagyok. Még mindig egy kibaszott ragadozó vagyok. Az oroszlán tudja, hogy mit kell tennie, ölni. Hacsak nem veszíti el a fogait. De az én fogaim a helyén vannak. Látod? Kész vagyok gyilkolni.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ