Conor McGregor reméli, hogy Justin Gaethje ledobja a kesztyűit

Conor McGregor szívesen látná, ha Justin Gaethje lecserélné a négy unciás kesztyűit és kipróbálná magát a BKFC-ben.

Áprilisban az ír megasztár mindenkit sokkolt, amikor elárulta, hogy résztulajdonosa lett a Bare Knuckle Fighting Championshipnek, az egyik leggyorsabban növekvő márkának az egész küzdősportban. A TheMACLife-nak adott nemrégiben adott interjújában a június 29-én, a UFC 303-on várva várt visszatérése előtt a korábbi két kategóriás bajnok felvetette, hogy a BKFC új életet adhat a változatosságra vágyó MMA-meccseken részt vevő harcosoknak.

A beszélgetés során ‘Mystic Mac’ felvetette, hogy a korábbi BMF bajnok Justin Gaethje ketrecből a ringbe való átköltözése nagyon izgalmas húzás lenne.

„Láttunk már korábbi UFC-bajnokokat vagy UFC-veteránokat más vegyes harcművészeti promóciókba költözni. Egész karrierjük során MMA-ban láttuk őket harcolni, és most is ott vannak. Most vegyük Justin Gaethje-t, aki UFC veterán, korábbi BMF tulajdonos, ideiglenes öv birtokos – vegyük őt, tegyük őt át a pusztakezes ökölvívásba. Izgalmasan hangzik. De ha egy másik MMA-szervezetbe menne át, az nem lenne olyan extra” – mondta McGregor.

A BKFC a kezdetektől fogva olyan jelenlegi és korábbi MMA-sztárokkal erősített, mint Luke Rockhold, Chad Mendes, Eddie Alvarez, Thiago Alves, Michael ‘Venom’ Page, és természetesen a legnagyobb név, a ‘Platinum’ Mike Perry.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ