Cormier: Az Israel Adesanya vs. Robert Whittaker visszavágó „sokkal versenyképesebb” lesz

Daniel Cormier arra számít, hogy Robert Whittaker sokkal jobb küzdelmet fog vívni a UFC bajnok, Israel Adesanya elleni visszavágón.

Adesanya letaszította a trónjáról Whittakert í címért folyó harcban a UFC 243-on, ahol eddigi leghibátlanabb teljesítményét nyújtotta Israel. Whittaker azóta sem veszített, legyőzte Darren Tillt, Jared Cannoniert és Kelvin Gastelumot a megváltás felé vezető úton. Whittaker elismerte, hogy az egója hátráltatta őt az első meccsük során, ami miatt meggondolatlan volt sok esetben. Whittaker lenyűgöző módon kapaszkodott vissza, és Cormier sokkal jobb teljesítményt vár tőle, a február 12-i UFC 271-en.

„Szerintem sokkal versenyképesebb lesz. Robert Whittaker sokat fejlődött az elmúlt időben. Nem tudom, hogyan tette mindezt. Annyiszor megvédte a címét, ő volt a bajnok, nagyszerű dolgokat ért el, de még mindig tud javulni, és ezt megmutatta a legutóbbi meccsén is. Adesanya ellen nem akar majd most sietni, türelmesebb lesz. Whittaker akkor követett el néhány hibát, és nem hiszem, hogy újra megtenné” – mondta Cormier a Helen Yee-nek adott interjújában.

Israel Adesanya vs. Robert Whittaker 2 Official For UFC 271
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ