Cormier: Paddy Pimblett nem hasonlítható Conor McGregorhoz

Daniel Cormier úgy gondolja, hogy véget kell vetni a Paddy Pimblett és Conor McGregor közötti összehasonlításoknak.

Pimblett és McGregor is korábbi Cage Warriors bajnokként rohamozták meg a UFC színpadát, tele önbizalommal és jellegzetes személyiséggel. McGregor első négy UFC-győzelmét Marcus Brimage, Max Holloway, Dustin Poirier és Diego Brandao ellen aratta. Pimblett Luigi Vendramini, Rodrigo Vargas és Jordan Leavitt ellen, majd a UFC 282-en vitatott döntéssel legyőzte Jared Gordont.

Bár Pimblett jó úton halad, hiszen 4-0-val kezdte az oktagoni pályafutását, Cormier szerint a verseny színvonala teljesen más, mint a korábbi UFC-kettős bajnok McGregoré.

„Tudod mi az őrület? Amikor McGregorhoz hasonlítják. McGregor a negyedik meccsén megverte Dustin Poirier-t aztán Max Holloway-t, majd Holloway, miután kikapott Conor McGregortól, 12 győzelmet aratott zsinórban, bajnok lett, és azt csinálta, amit ő. Nem igazán lehet összehasonlítani az eredményeiket, különösen az első négy meccsükön” – mondta Cormier a “DC & RC” ESPN műsorában.

Bár Cormier szerint Gordonnak kellett volna magasba emelni a kezét Pimblett ellen, nem tagadja az angol sztárerejét. Nem látja, hogy a népszerűsége csorbát szenvedett volna, de a Gordon-győzelem után több kérdés merült fel a bunyójával kapcsolatban.

„Senki sem járja be igazán McGregor útját. Hosszú időbe telik. Azt hiszem, most le kell higgadnunk ezeknek az összehasonlításoknak. Hasonlítsuk össze a sztárkarakterüket, de ne a harci képességeiket, mert Conor McGregor sokkal magasabb szinten volt.”

Borítókép: Cooper Neill/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ