(Fotó: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images)

Fury: Usykot akarom, az embert, aki miatt Joshua úgy sírt, mint egy kislány

A WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury újabb verbális pofonokat intézett a korábbi kétszeres bajnok és hazai rivális Anthony Joshua ellen. Fury és Joshua a hónap elején tárgyaltak arról, hogy összecsapjanak egymással.

A megállapodás soha nem jött létre, Fury ehelyett kénytelen volt részt venni egy trilógia-mérkőzésen Derek Chisora ellen. Fury most arra összpontosít, hogy összejöjjön a vitathatatlan összecsapás a WBO, IBF, WBA, IBO bajnok Oleksandr Uysk ellen.

https://www.instagram.com/p/ClvkwUNoO0D/?hl=hu

Fury a maga részéről elismeri, hogy megdöbbentette, hogy Joshua elsétált a tárgyalóasztal mellől, és inkább mással akar harcolni.

„Miért nem vállalta ez a srác (Joshua) a kihívást? Miért akar megküzdeni Dillian Whyte ellen? Már egyszer megverte Whyte-ot. Küzdj meg velem, gyere. Ez csak egy meccs, nem igaz? Vesztettél már korábban. 100 %-ig biztos vagyok abban, hogy nem fog soha kiállni ellenem. Usykkal akarok megküzdeni – Joshua nemezisével, az emberrel, aki AJ kriptonitja, aki miatt úgy sírt a meccs után, mint egy kislány. Meg fogom verni, kiütöm azt a kis kolbászt. Nekem nincs kriptonitom. Körbe táncolom és meglátjuk mennyire jó. Februárban, Szaúd-Arábiában el akarom kapni, majd visszavágót adok neki, és a Wembley-ben is elverem” – mondta Fury az IFL TV-nek.

Usykkal minél előbb meg kell állapodni – az ukrán bokszolót az elmúlt hetekben Daniel Dubois és Filip Hrgovic ellen is kötelezték a címvédésre.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ