Getty Images

Dana White: a UFC nagyon más lesz, ha én már nem leszek

Dana White nem tervezi, hogy távozik a UFC éléről. A cég elnöke, több mint két évtizede áll a legelitebb vegyes harcművészeti szervezet élén. Megvásárolta a veszteséges és csőd szélén álló promóciót, és egy multinacionális vállalattá alakította, amelyet 2016-ban 4 milliárd dollárért adtak el.

White a távozása esetén a UFC jövőjéről beszélt.

„Ha és amennyiben valaha is távozom, úgy értem, a UFC-nek nagyszerű csapata van. Nyilvánvalóan, remélhetőleg olyan üzletet építettem, amely sok-sok évvel a halálom után is fennmarad. A UFC nagyon más lesz, amikor én már nem leszek. Nem fog eltűnni.”

Elárulta, hogy nem fog egyhamar távozni.

„Nem, nem, én itt vagyok, srácok, sajnálatos módon itt maradok” – tette hozzá White.

White az eladás idején elgondolkodott a távozáson. Amikor az Endeavor 2016-ban megvásárolta a UFC-t, White elbizonytalandott, hogy maradjon-e a szerepében. Bevallotta, hogy nem fogadta különösebben jól a fejleményeket, de a partnerei meggyőzték.

„Igazából nagyon rossz időszak volt számomra, nem akartam ezt csinálni. Fertittáék készen álltak a kiszállásra, és leültek velem. Alapvetően azt mondták, hogy mindneki itt van, aki csinálja az üzletet. Az ESPN-től kezdve a Turneren át a világ minden tájáról érkező különböző alapokig és csoportokig. Leültettek, és azt mondták: eladjuk, készen állunk, de senki nem veszi meg, hacsak nem maradsz, úgyhogy ezt kell tenned.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ