Dana White: ez a srác készen áll a UFC-re

Dana White szerint Raul Rosas Jr. nem túl zöldfülű a UFC-hez. Annak ellenére, hogy még csak 17 éves, a UFC elnöke nem habozott, hogy szerződést adjon Rosasnak, miután domináns győzelmet szerzett a Dana White’s Contender Series 55-ön.

Rosas Mando Gutierrez felett aratott győzelmet, és mindhárom bírónál tiszta 30-27-es győzelmet aratott. A mérkőzésre kedden került sor a UFC Apexben.

https://www.instagram.com/p/CiwpQXVoV_Q/?hl=hu

Mint a legtöbben, White-ot is lenyűgözte, amit Rosastól látott.

„Mint a legtöbben, White-ot is lenyűgözte, amit Rosastól látott. Mindkét srác olyan keményen hajtotta magát, ahogy csak tudta. És hogy egy 17 éves fiú úgy viselkedett ebben a küzdelemben, ahogyan tette, az lenyűgözött engem. Le vagyok nyűgözve” – mondta White a DWCS 55 mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a riportereknek.

Rosas mindössze hat profi mérkőzéssel rendelkezik, és csak egy évvel ezelőtt, 2021 augusztusában debütált a profik között. Az interneten sokan azon tűnődtek, hogy Rosas túl fiatal és tapasztalatlan a UFC-hez vagy sem. White nem ért egyet a szkeptikusokkal.

„Azok után, amit most láttam, ez a srác készen áll arra, hogy a UFC-ben harcoljon. Nagyon, nagyon le vagyok nyűgözve ettől a kölyöktől. Különleges egy srác.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ