Canelo dicséri Usykot, de…

Az évek során Canelo Alvarez egyre jobban elismerte Oleksandr Usyk teljesítményét. A Gennadiy Golovkin elleni harmadik összecsapására való felkészülés közepette, amelyre szeptember 17-én kerül sor a T-Mobile Arénában, Las Vegasban, Nevadában, Alvarez bevallotta, hogy az edzőtábora közepette szakított időt arra, hogy megnézzek Usykot akció közben.

Az ukrán bokszoló augusztus 20-án másodjára is megvédte a WBO, WBA és IBF nehézsúlyú címét Anthony Joshua ellen. Ekkor a figyelem egyből Usykra és Furyra irányult. Bár Fury nyíltan kacérkodott a gondolattal, a brit nemrég kihívást intézett a már említett Anthony Joshua ellen. Bár egyelőre még semmi sincs kőbe vésve, mind Fury, mind Usyk kifejezte vágyát, hogy szeretne Lennox Lewis után az első vitathatatlan bajnok lenni a divízióban.

Alvarez, sokakhoz hasonlóan, kíváncsian várja, hogy ki nyerne ezen az összecsapáson. Canelo elismeri Usyk sokoldalúságát, de úgy véli, hogy a Fury már számára is nagy falat lenne.

„Usyk egy igazán nagyszerű bunyós, már régen láttam őt. Rengeteg jó képessége van, de szerintem Furynak mindene megvan: súlya, képességei, hogy legyőzze Usykot” – mondta Alvarez a Behind The Glovesnak.

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ