Dana White figyelmezteti Jon Jonest, hogy maradjon távol az UFC 270-től

Ciryl Gane, az UFC ideiglenes nehézsúlyú bajnoka a közelmúltban azt mondta a médiának, hogy azt tervezi, legyőzi egykori sparringpartnerét, Francis Ngannou-t az UFC 270 főmérkőzésén, majd megvédi címét az egykori félnehézsúlyú bajnok, Jon Jones ellen.

Nem vagyok biztos abban, hogy Jon Jones lesz bármelyikük következő ellenfele. Nem azért, mert megbízhatatlannak tartom, hanem azért, mert őszintén szólva nem tudom, hogy Jon Jones mit akar ezután csinálni. Szerintem Jon megnézi ezt a harcot, és ő dönt. Talán nem nehézsúlyban küzd. Talán visszamegy, és megpróbálja visszaszerezni a félnehézsúlyú címét. Őszintén szólva nem tudom a választ erre a kérdésre” – mondta White az ESPN-nek

A 34 éves Jones közel két éve nem harcolt, és legutóbbi két meccse, Dominick Reyes és Thiago Santos ellen nem volt túl meggyőző. Ezután egy elhúzódó nyilvános tárgyalás következett az UFC-szerződését illetően, és szóháború White-tal… Nehéz elképzelni, hogy Jones visszalépne félnehézsúlyba, miután ennyire fitoktatja új fizikumát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ