Dana White figyelmezteti Paddy Pimblettet a súlya miatt: ez megnehezíti a dolgunkat

Dana White, a UFC elnöke őszintén elmondta véleményét a feltörekvő sztár, Paddy Pimblett versenyen kívüli súlygyarapodásáról.

A “The Baddy” arca szinte komikusan felpuffad, amikor nincs edzésben és nemrég bevallotta, hogy alig néhány héttel a könnyűsúlyú mérkőzése után 200 font körül volt.

Ezúttal főnöke, Dana White volt az, aki figyelmeztette Pimblettet, hogy hosszú távon milyen károkat okozhat ez a szervezetének. Azt is elismerte, hogy megnehezíti a mérkőzésvezetők dolgát, hogy ennyire messze van a harci súlyától.

„Megnehezíti a dolgunkat, amikor tervezzük a meccseket. Lehet, hogy egy hónap vagy másfél hónap múlva be tudjuk dobni őt egy gálára, de nagyon át kell gondolnunk, mikorra tervezünk vele, hiszen közel sincs a versenysúlyához. Nem szeretnénk nagy nyomást rakni rá, hogy még rövidebb idő alatt adjon le nagy súlyt. Ez nem tesz jót a szervezetének, ezt mindannyian tudjuk. Az ingadozás és a sok súlycsökkentés nagyon rossz, biztosan nem hosszabbítja meg a karrieredet. Kemény dolog a testednek és a szerveidnek” – mondta White.

Bár White figyelmezteti Pimblettet az étkezési szokásai miatt, azt is elismeri, hogy Pimblett a maga ura, és bárhogy is dönt, az a saját döntése.

„Figyelj, ő egy felnőtt ember, és azt csinál, amit akar. Semmi közöm hozzá, ez az ő dolga, ő élete, ő karrierje és ő teste, azt csinál, amit akar.”

Borítókép és fotók: Kieran Riley/MI News/NurPhoto via Getty

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ