Dana White: Francist félrevezette néhány nem túl okos ember

White nemrég részt vett Teddy Atlas podcastjában, hogy további részleteket közöljön sztárja lejáró szerződéséről, és közben megjegyzéseket tett Ngannou csapatára.

„Francis és én találkoztunk minap egy vacsora közben. Jót beszélgettünk, és ha megnyeri a csatát, akkor nem lép ki a szerződéséből. Azt hiszem, ezután még egy meccs lesz velünk. Ez a sport szórakoztató számomra, szeretem ezt csinálni, és sok szóbeszéddel ellentétben sok embert tettünk nagyon gazdaggá. Ha ez nem az a hely, ahol lenni akarsz, az nem jó neked, és nekem sem. Mindannyian felnőtt férfiak és nők, és mindenkinek magának kell meghoznia a döntéseit az életben, de azt hiszem, Francis és én jól elbeszélgettünk. Azt hiszem, Francist félrevezette néhány nem túl okos ember. Az nem segít, ha olyan emberek állnak mögötted, akiknek fogalmuk sincs, miről beszélnek.”

Ha Ngannou legyőzi Gane-t, kaphat egy UFC bajnoki záradékot, és meghosszabbíthatja a szerződését. Ha Ngannou veszít, a UFC bármelyik rivális ajánlatával megegyezhet egy 90 napos időszakon belül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ